GULD

GULD TILL SVERIGE IGEN WIIHOOO, jag är lycklig, men samtidigt jävligt besviken på ja det behöver jag inte ta här...


Tur att jag har dig min bästaste bästaste vän, du gör mig glad i jobbiga tider. <3
på bilden är det jag och den bäästa människan i världen Angelica. :) <3

kramkram Desirée


Sjuk

Har varit sjuk sen i fredags och är det fortfarande!!
hmm hatar att vara förkyld, men tror och hoppas att jag börjar bli bra nu, men min hals gör dock väldigt väldigt ont, men det blev fixat med té, haha okej det gick inte direkt över helt, men det var iallafall skönt för halsen. :D
Nu ska jag ialafall försöka sova så jag kanske kan sova bort denna eländiga förkylning.



sov så gott, kram och god natt. // Desirée



SILVER & SCONES

YYYaaappp det blev sconesbakning ikväll då, fast pratade med angelica i typ en timme så jag började inte med det fören typ klockan kvart över nio, haha men nu får jag god frukost iallafall. :D och såklart så var det trevligt att snacka med angelica, haha rulla nerför ett berg i en rullstol, vem vi sa skulle göra det berättar jag dock inte. x)



och nu tog sverige en till medalj Anna Haag ocg Charlotte Kalla tog silver, wiiihooo, glaaaad. :D


kramkram från en stolt svensk vid namn Desirée. :D



Scones

Har vart typ sjukt sugen på scones flera veckor men orkar aldrig göra det, men funderar på att göra det nu så man har något mumsigt att äta på innan man ger sig iväg i gryningen till skolan imorrn. :)

Ghost rider


kollade på ghost rider, den gick på trean idag, typ askonstig film, men den var faktiskt riktigt bra, men lite smått läskig...haha x) men jag menar kolla bara bilden den säger allt. x)


Stolt svensk

Igår så var det återigen dags för medaljer till Sverige denna gång så blev det brons till Johan Olsson.....OCH GULD TILL MARCUS HELLNER. :D hihi är lite smått besatt av OS just nu, men det kan man jo inte låte bli att vara, och stolt svensk är jag också just nu, vem är inte det liksom. :D

Jag är så sjukt förkyld, jag bara snorar och snorar snyter och snyter hostar och hostar nyser och nyser, hmm men måste tyvärr iväg till skolan imorrn för imorrn är sista dan att lämna in sitt val till vilken inriktning man ska gå, men problemet är att jag inte vet vad jag vill gå än. :S antingen ekonomi eller samhällsinriktning med turismprofil. men just nu lutar jag nog mer åt ekonomi, och om man ångrar sig så hoppas jag att det går att byta senare i så fall. aja åker iallafall in och lämnar den lappen och åker sedan direkt hem igen, känns ganska pissigt att bara åka in för att lämna en lapp, men aja så får det bli.




Min skola, oopps nu kom jag på att jag måste jo sjukanmäla mig också, haha får göra det nu, tur att jag kom på det. :)

kramkram Desirée

Silver

AAAAsssssååå shiiiit en till medalj till Sverige, denna gång genom Anna Haag, fyyyfaaan va jag blir lycklig!!!! :D:D:D:D sååå jäääkla grym, jag tror nog att jag har en till hjälte. x)


Silver till Anna Haag! :D:D:D 
(bild från google)

Brons

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Brons till Anja Pärson, snacka om återhämtning efter igår, Anja Pärson är just nu MIN HJÄLTE! :D


bild från google

Mörbultad

Kom nyss hem från innebandyträning, och det var inte en särskilt jobbig träning och det kändes som att det gick skit för mg och jag sprang inte så mycket, ändå känner jag mig helt mörbultad nu. haha men kan bero på att jag är så sjukt trött också...så borde väl gå och sova nu...hmm...måste föna och platta håret först sen slänger jag mig i säng.

sussa så gott, god natt.

måste platta håret nu annars kommer mitt hår se ut....


såhär imorrn bitti, och då kommer jag vara

såhär sur..

haha äckelbilder jag vet, men bjuder på dom. ;)

hihi puss & kram Desirée



alla <3 dag

Ojojoj nu var det länge sen jag skrev ett inägg, men har helt enkelt inte haft lust.

Helgen så var det att först se match herrarna hansa mot visborg en riktigt spännande match men till slut så lyckades hansa ta segern. :D sedan så spelade jag match som vi tyvärr förlorade men det var väntat så, sen såg jag jasmines match, så det blev några timmar i hemsehallen det. x)
Efter alla matcher så drog jag hem till angelica för lite alla hjärtans dags kväll, haha åt tacos, som vi skrev lite fina saker på, och sedan blev det lite jacuzzi ( stavas ) badande, haha slutade med att vi badade i tre timmar och en kvart. x) haha men vi hade massor trevliga samtal om killar och massor annat, trevligt trevligt. :D
Söndagen så blev det ganska lugnt, gjorde inte så mycket.

Jag bor ju i stan själv just nu pga skolan, men jag tycker det är dyyyyrt och ganska långt till skolan så jag har länge funderat på att säga upp rummet, och det är precis vad jag har gjort nu, och visst det känns väl delvis bra men ändå känns det typ skiit, fiifaan hoppas jag gjorde rätt, är i vilket fall som helst väldigt osäker just nu....

 
längtar bara mer och mer efter sommarn..

kram & puss

rolig helg :)

Det blev ingen uppdatering igår, anledningen var att det inte funka, jag kunde logga in men sen när jag tryckte in på att skriva nytt inlägg så funka det inte. :S

Aja nu funkar det iallafall, helgen blev riktigt kul, match på lördagen som vi vann med 8-0 och på söndagen toppenkul kalas med familjen björklund. x)

Igår så gjorde vi inte så mycket i skolan jag hade bara två lektioner först matte på morgonen sen ca tre timmars hål och sen svenska sen slutade vi, och idag så har det också varit ganska slappt, vi började med naturkunskap där vi såg lite film och jobbade med lite uppgifter, sen italienska sen lunch sen idrott där vi hade aerobics riktigt kul, sen sista lektionen var samhällskunskap, där vi lyssnade på nån moderatgubbe, och då fick vi sluta en kvart tidigare vilket gjorde att jag hann med den tidiga bussen, skönt att komma hem lite tidigare. :)

Nu blir det iallafall snart träning, bra det känns som att jag behöver röra lite på mig. :)


Vaknat

Nu har jag vaknat eller vaknade för typ en kvart sen men jag ligger ännu kvar i sängen, det är bara så skönt att bara ligga kvar å ta det lite lugnt. :)
mne nu ska jag nog till min stora fasa lämna den sköna sängen å gå och smilka mig och platta håret å lite sånt för att sen åka och se syrrans match, och sedan åka direkt vidare till sanda på kalas. :)


syrran ( fotograf jag )



Melodifestivalen & Dirty dancing

Som sagt så hade jag match idag eller klockan är över tolv så igår då, och det gick toppen vi vann med 8-0 och våra tränare var supernöjda med allas insats, så det var riktigt kul att spela. :)

Sen ikväll ( eller igårkväll, alltså lördagskväll ) så har jag och familjen sett melodifestivalen, kalla mig tönt men det har blivit lite som en tradition att se det så det är ett måste, den jag tyckte var bäst denna gång tror jag nog måste vara Salem Al Fakir, jag tyckte han hade en bra låt och han sjunger ju bara TOPPEN och söt är han också. Ola var också riktigt bra, och söt han också ;)
som gott för kvällen så fick det bli smoothies ( haha ingen aning hur det stavas ) det var riktigt gott. :D

Imorrn ( idag ) så blir det först att se min syster spela match, och sen bär det av till sanda på kalas. :)

Jag sitter i min säng och ser på dirty dancing just nu, jag har nog sett denna film typ en miljon gånger, men den är jo sååå bra. :D


jag & frida på matchen idag. :)


Salem Al Fakir ( bilden från google )


gottigott smoothie gjord med magic bullet tror jag den heter, alltså mixern. x)


Dirty Dancing for the win. x)

God natt allihopa, och för er sömntutor som redan sover..hoppas ni sover gott. ;) kramkram Desirée. :)



Match

Igårnatt så låg jag och såg filmen taking woodstock samtidigt som jag chatta med angelica, det sista jag kommer ihåg är att jag satt med datan i knät och chatta med angelica, och sen helt plötsligt så har jag typ bara slocknat, skitläskigt, haha men jag var typ sjukt trött så. x)

Idag så ska jag spela match i hemsehallen klockan halv två, och det är samling halv ett så jag får nog gå och göra mig iordning käka lite frukost och så nu. :)
 och så kommer kanske min käraste lovisa som är nere på gotland just nu och ser. :D


haha ser typ ut som värsta hippiefilmen, såg typ knappt på den eftersom jag var så trött.

Let´s dance

Sitter och ser på let´s dance med familjen, och jag måste bara säga att Tony Irving är jo bara för coool, haha så jävla skön. x) utan Tony så skulle juryn vara sjukt tråkig. ;)


Träningsmatch

Min systers klass förlorade som sagt med ett poäng på vi i femman, men det verkar som att dom har en chans till, fattade inte riktigt men dom skulle typ anmäla sig till en revansch eller nåt sånt, så alla får hjälpa till å hålla tummarna fär dom. ;D
aja iallafall efter programmet då så hade den som tävlade ifrån lyckåker fram till annie som tävlade för havdhem och sa loser, asså fyyfaan säger jag bara visst dom går bara i femman men det är tillräckligt stort för att fatta att man inte ska bete sig som en jävla äcklig barnrumpa, bllläää på det puckot säger jag bara, gå och doppa huvudet i en hög med hästskit eller nåt...

nu ikväll så har jag haft träning, fast istället för träning så hade vi en träningsmatch mot p96 det var faktiskt riktigt roligt och dom är riktigt jävla snabba, så det blev en jävla kamp det, fast matchen fick dock inte ett så kul slut, det sluta med att karin i mitt lag skada knät, fyy plus att amanda som nyss haft hjärnskakning fick typ en armbåge eller nåt i pannan, men hon verkade iallafall må hyfsat bra sen som tur var. :)

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning för att sen hoppa i säng så jag är pigg inför min och min grupps redovisning om slaveri imorrn. :)



Puss på er och sov så gott, god natt. :)

Fan

Fan dom förlora med en poäng. :((((((

NEEERRRVVVÖÖÖSSS

Hjäääälp min systers klass är på radion just nu och tävlar i vi i femman....jag är sjuuukt nervös, haha jag vet att det kanske är dom som borde vara nervösa och det är de säkert, men  jag är nog mest nervös. Just nu står det 3-2 till havdhem men det är sjukr jämnt.

STORM

Sådär ja nu är jag tillbaka eller var ett bra tag sen nu, jag och mamma följde min lillasyster till skolan, det är inte en så lång bit, men i denna storm och drivor på vägen så kändes det som närmare en mil, men ändå skönt att va ute och röra på sig lite och få lite frisk luft.

Men fyyyfaaan va jag är trött på detta väder, jag vill bara ha sommar sommar nunununununununununununununu!!!



Jag och syrran i vendburg i somras. :)

Inställda bussar

Hejhopp, bev inte något inlägg igår, pga att vi hade fullt upp i skolan och när jag kom hem så hade vi först besök och sen senare på kvällen hade jag innebandyträning.

I morse när jag väntade på bussen så kom det nån körande med bil förbi och han stannade framför oss som ksulle med bussen och sa att bussen inte kom för att den var insnöad, så är hemma idag, men får skriva mer om det senare, för nu ska jag gå med lillsyrran till skolan, pusspåre. :)

KUSINVITAMIN


Min sockersöta kusin Dennis blir precis en månad idag. :) <33
På bilden är det Dennis och Matilda, kusin-vitamin. :D <3

Närmare än du tror

Såg just på spårlöst, denna gången så var det en man som heter magnus som ursprungligen kom från thailand, han ville hitta sin tvillingbror, så de åker ner till thailand, och efter ett tags sökande så får de reda på att hans tvillingbror också blivit adopterad till Sverige, så under alla dessa år så har de hela tiden bott jättenära varandra i samma land.
Ganska coolt tycker jag, och tvillingbrodern visste inte om att han hade en tvillingbror först så man kan jo tänka sig hur chockad han måste ha blivit, det träffade iallafall varann när magnus kom tillbaka till Sverige, så det blev ett lyckligt slut. :)


kram

Annorlunda bröllop


hahahaha såg just detta klipp på ett bröllop på fattyboms blogg, hahah roligare bröllop får man leta efter, jag skulle dock inte vilja gifta mig så, även fast det skulle vart ganska häftigt, men nej jag är tråkig om jag nån gång gifter mig så vill jag ha det lugna traditionella bröllopet, med en vit fluffig ( haha eller vad man ska säga ) bröllopsklänning, helt enkelt ett bröllop som får allas ögon att tåras, även mina. ;)

KIWI


faaaan va gott det är med kiiiiwii!!. :D men jag varnar er ät inte för många, jag har ätit för många några gånger och då har jag knappt kunnat känna min tunga efteråt. x)

(sorry bilden, osminkad, ej fixat hår och i pyjamas, haha men det är så det ska vara på kvällen.) ;)

Shopping & pluggande

YES, jag kom upp i tid för en gångs skull, haha brukar annars vakna typ en halvtimme innan jag ska iväg så jag får sjukt bråttom, men idag vakna jag som sagt i tid.
Efter skolan så gav sig jag, angelica och sara ner på stan, sara skulle kolla klipptid så hon gick iväg på sitt håll och så gick jag och angelica till donken och käka varsin cheeseburgare (stavas?), och när sara och angelica drog till bussen så var jag kvar och kollade runt på stan lite, jag köpte en tröja och ett par nya strumpbyxor eftersom alla mina nuvarande strumpbyxor är hål på. x) men nu har jag nya utan hål. :D


det var denna tröja jag köpte idag, inte direkt någon speciell tröja, men jag gillade färgen, och så satte jag ett skärp i midjan också, den hade fickor på sidorna också vilket är lite bra. :) köpte den på bikbok. :)

nej nu ska jag (som vanligt) plugga, vilken överraskning va, men så äre när man går samhäll på gymnasiet på säve. :P

kramkram Desirée

RSS 2.0