höst..vinter

ojojoj, nu har jag blivit dålig på att skriva här igen..haha ska försöka bli duktigare,

skolan börjar om två dagar....jag hatar mitt liv....haha näädå men jag orkar inte med skolan längre..nu vill jag bara ta studenten och gå vidare med nåt annat..
aja inte depp nu, snart jul ju, hehe okej ganska länge kvar ännu, men snaaart så börjar nog hösten övergå till vinter, hmm fast vet inte om jag riktigt vill ha vinter...aja jag vill ha jul iallafall. :)) (innerst inne vill jag bara ha sommarsommarsommarSOMMAAAAR)

Liiite höstbilder jag var ute och fota en dag förra veckan. :)

Jaaa jag ÄLSKAR CONVERSE (men vem gör inte det??)



kraaaam


Gratttttis plastpappa

Just hemkommen från min plastpapppas 50-års fest, det var riktigt superkul. :))
Det var ett dansband där å spelade, först dansade jag inte alls(jag är för feg)men efter ett tag så sket jag i att jag tyckte det var lite pinsamt, så buggade jag först med syrran, sen med mamma, sen med plastbrorsan Simon och sist men inte minst världens härligaste norrlänning Lage, hur trevlig och snäll som helst. :)
Det var verkligen en jätterolig kväll, jag menar hur ofta är det man får bugga liksom? ;)

Hur som helst GRATTIS CAI PÅ 50-ÅRSDAGEN! :)


10-10-10

Idag så åkte jag och syrran och pappa ner till nisseviken å hälsade på kusinerna å gud så glada dom blev att vi kom, det är Mathilda som är 4 år, Malin som är 2 år och Dennis som fyller ett år i januari.
Malin och Mathilda blev heeelt galna när vi kom och sprang runt som galningar å spexade, haha så himla gulliga, vi fick fika och sen lekte vi med dom i en timme kanske och sen skulle vi åka igen, men Mathilda ville att vi skulle vara kvar så hon blev lite arg/ledsen när vi gick. :(
Så jädra gulligt att dom blir så glada av att vi är där och leker med dom. :)

Tog tyvärr inte med mig kameran men här är lite söta bilder från i somras. :)

Dennis

Mathilda och Malin

haha jag och Mathilda

Världens gulligaste kusiner. :))


Djupvik

Var ute och övningskörde idag, så jag pappa och jasmine åkte till djupvik och hälsade på farmor och farfar som hade bosatt sig där vid havet med husbilen. :)
Och herregud va fint det var, jag har ju vart i djupvik flera gånger men har nog aldrig vart det när det var solnedgång, och riktigt förbluffande vackert var det :)

Passade på att fota lite. :)



Plugg

Äntligen tar jag tag i allt pluggande, har börjat med att skriva tal på engelska om BBC, har inte kommit alls långt än men började just såatt.
Sen så ska jag även plugga:
Matte-jobba i boken (vår mattelärare är sämst så man lär sig inte ett piss!)
Filosofi-förbereda inför diskussion på måndag
Italienska-plugga inför prov på tisdag
mer engelska-plugga inför prov på fredag
Svenska-skriva om ett arbete vi gjort, och skriva en insändare


Fifan, detta kommer ju bli en lagom rolig helg. :/
aja så är det om man går samhäll.


Idol

HEJA OLLE!

(bild lånad från facebook)

Tredici

Heeemma, idag i skolan så hade vi hörförståelseprov, det var på siffror så det var faktiskt riktigt lätt, sedan så hade vi teori på gympan, och sen slöt jag, så kom hem vid halv ett, riktigt skönt.

Nu så ska jag försöka att inte somna, är jäkligt trött, men om jag somnar nu så kommer jag inte att kunna somna ikväll, så jag får försöka hålla mig vaken.

Jag kan ju säga att jag har en jäkla träningsvärk i bena efter träningen igår..haha


Lycklig tjej

Rubriken säger allt..var och tränade innebandy idag som jag skrev i ett tidigare inlägg, och åååhhh va roligt det var, det känns dock väldigt tråkigt att det inte är hansa längre, inget kan ersätta hansa, men det var ändå såå sjukt kul att spela igen efter flera månader. och alla i laget var jättetrevliga och välkomnande. :)
 
Den lyckan håller väl dock inte länge med tanke på att jag måste gå upp tidigt tidigt imorrn för att åka till skolan...huu, men har bara två lektioner imorrn, och sen kan jag åka hem och snarka igen. :))

aja nu måååste jag sova!
Nattinatti!


Kärlek!


Kärlek till mina Converse!


Svullna knän, köttsår och blåmärken!

Ojojoj kom bara på nu helt plötsligt att jag är jättesugen att se på bio!
Skulle se med min älskade Angelica någon gång snart, men nu ligger hon hemma med svullna knän köttsår och blåmärken, haha oj nu lät det kanske lite väl allvarligt, som om hon var halvt död eller nåt, men till skillnad från igelkotten så lever Angelica ännu.. ;) så hon får ta å krya snart så jag kan dra med henne på bio. :)
Är så tråkigt i skolan utan henne också. :((

<3
 (bild lånad från Angelicas facebook)

FRISK!

Wohoo efter över två veckors förkylning så är jag nästan frisk igen, hallelujah!
Så eftersom jag nästan är frisk så blir det förmodligen att träna innebandy imorgon vilket är sjuukt kul, har inte spelat något sen före sommaren, så det ska verkligen bli kul.
kommer dock inte träna med mitt älskade lag hansa eftersom vi la ner. :((( men ska pröva träna med klinte. :) tänkte väl egentligen pröva att träna med endre också, men det känns alldeles för seriöst för mig, och för långt att åka också. :/ men klinte blir nog bra det, där spelar dessutom frida annie och lite fler gamla hansa-brudar nu också, så det är ju toppen. :))

För övrigt så kan jag säga att jag är såå jävla skoltrött vilket inte kunde komma olämpligare eftersom vi har hur mycket som helst i skolan just nu. :( och jag HATAR matte B! för alla som ville veta. ;)

Nej nu ska jag gå å plugga, hmmm som sagt skoltrött men det måste göras!


Jag och frida. :)


och så var det dags igen!

Hmm, det har inte blivit mycket skrivande här på ett braa tag nu nej, men tappade tyvärr helt lusten att blogga. :S men nu hade jag tänkt att försöka igen, det är trots allt rätt kul att blogga. :)

Men denna helgen har det inte hänt mycket alls, inget värt att skriva om iallafall. ;) så jag bjuder bara på en underbar bild, och skriver igen snart.

Jag och Sandra i somras, älskar min vän nåt otroligt!

puss Desirée



RSS 2.0