Kikfamiljen

Underbar dag med världens underbaraste lag igår! Ångesten kommer krypande när jag inser vilka fantastiska människor jag lämnar bakom mig, men jag har haft en helt sjukt rolig säsong med både toppar och dalar och jag skulle inte byta ut en enda av er mot någon annan, för ni är helt fantastiska varenda en av er! Tack allihopa för att ni gav mig den bästa och roligaste säsong jag någonsin varit med om, och tack för att ni stått ut med mig när jag betett mig som värst, och tack för all hjälp jag fått när min andning svikit mig! Även stort tack till mina fantastiska tränare som hjälpt mig med precis allt jag behövt hjälp med, andning, skador, mitt humör..ja precis allt. När jag mått dåligt har ni kommit rusande och hjälpt mig att få tillbaka mitt leende på läpparna. Jag är oerhört tacksam för att jag fick uppleva denna säsong med det starkaste och underbaraste laget som finns, och tack så mycket för att ni fixade så att jag kan packa ner er i min resväska och ta med er till London, helt perfekt! Jag hoppas ni inte glömmer bort mig nu när jag försvinner ett år, jag kommer aldrig att glömma bort er och ni kommer att finnas i mina tankar varje dag! ♥














Körkort, innebandy, ångest, vänner

Kom på att jag kaaanske glömt å nämna att jag fått KÖRKORT!!! Haha lycklig tjej. Sen så har jag även hunnit va med laget i Västerås under helgen, det blev en riktigt grym helg som jag mer än gärna skulle göra om flera gånger till!! Längtar som tusan efter att flytta till London, men får samtidigt lite ångest över att lämna mitt underbara lag..särskilt nu när säsongen är över och jag vet att jag inte kommer att spela innebandy på över ett år..hmm småjobbigt (tur att vi kommer köra lite sommarträning iaf)..menmen det kommer bli så jäkla grymt roligt att bo i London så jag överlever nog! Men hur i alsindar ska jag klara mig i London utan min underbara fiiiina vän Linneapea, funderar på om jag ska packa ner henne i väskan och ta med henne, skulle det funka tror ni ? Hur som helst, imorrn så blir det först till Klinte och spela km blandat herr och damlaget, sedan efter det så blir det in till stan och ha avslutningsmiddag på Joda, kommer nog bli en grymt bra dag!

Uppskrivning

Hihihi, hade uppskrivning imorse, och klaaaarade det!! Haha när det var tre minuter kvar skakade jag som rackarn och sen när jag såg resultatet och att det var godkänt så blev jag så glad att skakade ännu mer..haha kändes inte så bra när jag satt där och det var mycket jag var osäker på så det var en riktig lättnad när jag såg att jag blev godkänd!! Riiiiktigt glad blev jag :) Nu väntas bara uppkörningen också!

Barn lever med ett omedvetet uppdrag att sprida glädje och kärlek

Hur kan något så litet göra en så glad..göra att man glömmer alla bekymmer i världen..det enda jag kan tänka på kring mina små kusiner är hur ofantligt mycket jag älskar dom..jag slutar att tänka jag jag jag och tänker istället dom dom dom, för jag vill att dom ska må så bra som bara barn i den åldern kan, jag vill att de ska leva i sin sagovärld innan de växer upp och ska möta den bistra verkligheten. Men när de väl lämnar sin sagovärld så kommer jag för alltid att finnas här för dom, hjälpa dem igenom allt det jobbiga i sina liv men samtidigt även dela deras glädje som de kommer att uppleva. Jag vill att de ska veta att jag alltid har funnits och alltid kommer att finnas där för dom så att jag kanske bara kan ge dem ens en uns av den glädje som dom har gett mig dessa få åren de än så länge funnits. En sak är säker och det är att barn är världens underverk och de sprider en sådan otrolig glädje utan att ens själva veta om det, så ta hand om och underskatta aldrig era små och se till att vara en god förebild, det är det jag försöker med mina små kusiner eftersom jag vet hur mycket de ser upp till mig och jag älskar dom så mycket som runt månen och tillbaka till Jorden.


RSS 2.0