Spännande

Åhhh det kanske håller på att hända något väldigt spännande i mitt liv (haha spännande enligt mig iallafall) och nu sitter jag bara och hopppppppaaaas att det blir så. Men det är bara att sitta och vänta på svar från dom. HOPPASHOPPASHOPPPAS!




Time to sleeeeeep

Jääääääääsp, klockan är snart halv ett och jag är vaken..illa, ska upp om fem timmar. Jaja det blir väl att  somna på skolbänken som vanligt..haha




Lugn dag

Dagen har varit lugn, har inte gjort mycket. Pluggat lite körkortsteori men inte mycket mer. Mitt lag spelar  match ikväll, men eftersom jag tagit en paus på ett par veckor så kommer jag istället sitta som ett nervvrak på läktaren, vi möter nämligen serieledarna endre (vi ligger tvåa efter dom). Så jag kommer  sitta och ångra att jag tog paus samma vecka som vi mötte dom, haha nä men kände verkligen att jag behövde en paus, av flera olika anledningar, så det var det bästa jag kunde göra. Det blir nog även skönt för mina lagkamrater att slippa mig ett tag..




Bild från sommaren


Haha första bilden på mig som artonåring och med den första alkoholhaltiga dryck som jag köpte som artonåring, hahaha Lina aka frugan tog bilden i somras på min födelsedag.
Åhh va jag saknar somarn, men nästa gång som somarn kommer så tar jag även studenten !!! Heeelt sjukt, kan knappt tro det. Fifasen va kul vi ska ha det!


baaalja



Kvällen bjöd även på baljbaadning med Syrran Jasmine, brorsan Alexander och brors tjej Stephanie. Riiiiiktigt myspys !

(hahaha hur ser syrran ut egentligen, knäppis)

Gladiatorerna



Nu så blir det lördagsmys framför gladiatorerna ! Hejar såklart på utmanarna men Hero är iaf min favorit av gladiatorerna, sen så har vi ju då Wolf som bara skrämmer skiten ur mig. Läskig pys om ni frågar mig..haha


Im back

Ja som rubriken antyder, jag är tillbaka. Haha vill så gärna vara aktiv, men känner inte alltid att jag har tid. Nu var det ju en evighet sen jag skrev klokt sist. Kan ju säga lite kort att min sommar var helt underbar, jobbade dock mycket men det var roligt det också och hann trots allt med annat kul också. Jag hann även fylla arton !!! haha och min artonårsdag var helt fantastiskt rolig även fast jag gjorde lite dumma saker som sårade..ja en nära vän, och det är jag ju inte så värst stolt över. Men annars så var det den bästa födelsedagen någonsin!
Innebandysäsongen har även kört igång, och jag kan ju säga att vi blivit ganska mycket bättre än förra säsongen. Vi har gått från att komma näst sist förra säsongen till att ligga näst FÖRST denna säsongen, och jag är så jädrans stolt över mitt underbara lag !
Ja vad mer har jag gjort för kul, hmm..åhh jo har vart mycket barnvakt för mina underbara kusiner. Det är helt obeskrivligt hur mycket jag älskar dem

Världens finaste kusiner <3

Maaaalin och jag (ignorera min otroligt fula utväxt, som jag kan informera er om, är borta nu, haha)




RSS 2.0