Friends make the bad times good and the good times unforgettable

Halloj! Gårdagen var superbra. Först var jag som sagt i stan med mamma, syster, bror och Stephanie. Där så träffade jag på världens finaste Annie som jag inte träffat på superduperlänge, så vi snackade lite innan jag var tvungen att dra. Jätteroligt att träffa henne igen iaf! 
Sen när jag kom hem var det nästan att åka iväg direkt. Så jag åkte till Lau till Annici, för hon skulle bjuda på sparrismiddag, eller aa det var hennes mamma som lagade maten då. Kan ju säga att jag rullar fram än idag.. Haha, godaste jag ätit på länge! Förutom att äta å satt vi och snackade en massor, supermysigt var det :) Så tack så mycket för gårdagen Annici, det måste vi göra om! :) 
 

Those who bring sunshine to the lives of others cannot keep it from themselves

Åhh underbart väder idag,man blir ju för lycklig!! Har dock inte vart ute och kännt om det är varmt än, men det ser iaf så ut :)) 
Idag så blir det iallafall in till staden med mamma, syster, bror och Stephanie. Jag tänkte kolla lite på resväskor för jag vill ha en ny, stor och bra resväska när jag flyttar till London (vilket är vääääldigt snart, ca 50 dagar kvar. ÖVERLYCKLIG!!!)
 
(gammal bild från förra sommaren)
 
 

The best way to cheer yourself up is to try to cheer somebody else up

 

Focus on the journey, not the destination. Joy is found not in finishing an activity but in doing it

Har blivit på ett jäkla blogghumör känner jag, men jag har ju inte ett dyft att blogga om..haha som idag då har jag inte gjort något överhuvudtaget! Okej jag har städat, men hur intressant är det att veta. Fast i och för sig så spelar det ju inte direkt någon roll om det jag skriver är intressant eller inte för jag bloggar ju faktiskt bara för min egen skull, sen får ju dom som vill läsa om de vill! haha nej hu nu ska jag vara tyst! 
 

Make a big difference with a small gesture

Hellu, jobbade till 13 idag och sen for jag direkt in till lasarettet för att ge blod, tredje gången jag gör det. Haha först stack hon på höger arm, men då kom det knappt något alls så då fick hon sticka i den andra armen också och då gick det fort. Har tydligen ett eftertraktat blod, haha frågade vilken blodgrupp jag hade och det var A negativ, och det var tydligen bra då. haha har noll koll på sånt där! 
 

Work

Nu så blire jobbeeee 15:39-21:30, heeerligt värre!! (haha jissus va gotländskt det blev där..)


sometimes i wonder what my life would be without you

Sitter just nu i min alldeles egna lägenhet!!..haha okej ljuger ba liiiite, min älskade kusin fyller trettio på fredag så hon flyr bort en vecka så medan hon är borta så fick jag låna hennes lägenhet. Lite småskönt att få lite egentid, och hennes säng är HELT UNDERBAR!! Haha jaja ska väl hoppa i säng snart. Så godnatt på er!!

Regnet det bara öser ner!

Sitter i bilen och vill inte gå ut för det verkligen ÖSREGNAR....


Don't cry because it's over, smile because it happened

Ja vad har hänt sen sist. Syster har konfirmerat sig och jag har tagit STUDENTEN!! Har även hunnit med att ha studentmiddag! Syster var superfin på konfirmationen, sjukt hur stor lilla tjejen har blivit. Sen studenten var så förbannat jäkla rolig, absolut en av de roligaste dagarna i mitt liv! Jag skojar inte! Och studentmiddagen var supermysig, mycket kul att träffa släktingar och vänner! Nu börjar jag lite smått förbereda mig inför flytten till London. Haha ännu ett ganska bra tag kvar tills dess men lika bra att börja i god tid. Har bland annat fixat en ny blogg som jag kommer att skriva på istället för denna när jag kommer till London. Sen idag letade jag för fullt efter mitt pass och hittade det till slut. Hade hoppats på att det hade gått ut och att jag skulle behöva skaffa nytt men tyvärr så gick det inte ut fören 23 juni nästa år..haha men funderar på att skaffa nytt ändå..det gamla är så fruktansvärt fult..ung och ful..haha. 55 dagar kvar till flytten iaf!!
 
 
 
 

Dålig update

Dålig update jag vet, men ska försöka bättra mig. Skriver något klokare senare ikväll!!

There are things that make me smile even the darkest days



En gång trodde jag att vänskap betydde att man kunde tala om allting. Numera inser jag att det förhåller sig tvärtom. Man vet vad man bör undvika för att inte såra.

Grattis Sverige och grattis farmor. Idag blev det kalas för farmor, och lek med världens finaste småkusiner. De lyckas alltid göra mig lika lycklig med sitt bekymmerslösa leverne och sin otroliga kärlek! Helt underbara är dom! Tycker dom kan stanna i ålder nu, dom börjar bli så otroligt stora, helt sjukt va snabbt de växer!
Imorgon så blir det in till skolan, FÖR SISTA GÅNGEN!! Det känns helt sjukt, för att på fredag är det alltså då dags för dagen med stort D! Hihi det känns riktigt bra och jag är taggad så in i norden!
(Har ej lagt upp bilderna från dagen på datan så bjuder på en till från balen i söndags igen istället)
Fiiiiiiiiina vänner! <3

If there are no ups and downs in your life it means you are dead

Balen igår och det var riktigt kul, kändes dock konstigt att ha alla blickar på sig..haha.. Hur som helst mycket kul att träffa alla underbara kompisar och släktingar som var så underbara och kom in och såg mig i kortegen och sedan kom till almedalen för att prata, kramas, ta kort och bara ha det trevligt. Tack alla underbara som tog sig in hela vägen till stan, ni är underbara! Sen så var det ju några personer frånvaro som lyste som jag blev lite besviken på..menmen man kan inte alltid få som man vill här i livet! Men som sagt tack till alla som faktiskt tog sig in!
(Ett par bilder som jag snodde från facebook)

RSS 2.0