Du ska inte missbruka Herrens namn

Igår så vart det konfirmation för min kusin William i domkyrkan i Visby. Det var fint, och vissa delar, när de till exempel skulle spela upp de tio budorden, var riktigt roliga så man skrattade, haha. Efter konfirmationen var klar så bjöds det på mat och tårta. Har inte lagt in bilderna jag tog på datan ännu, så bilder kommer senare.

....

Usch!! Jag är så fruktansvärt arg på mig själv just nu!! Idag gjorde jag nog det klantigaste jag gjort i hela mitt liv..fyy så arg jag blir på mig själv!! Men jag kan ju även säga att jag nog aldrig uppskattat mamma så mycket någonsin som jag gjort idag, hon finns verkligen där för mig när jag verkligen behöver det! <3

colour me bad

Hoppsan hejsan, tredje inlägget för ikväll, haha nu får jag ge mig..men tänkte bara berätta lite jätteointressant fakta för alla som bryr sig. Hittade en klänning till mösspåtagningen idag. Nepp intressantare än så var det inte. Haha. Men jag är dock lite osäker på färgen, jag verkligen äääälskar färgen, men tycker näästan att den är för mycket ändå. Se bara på bilden, och den är mycket skarpare i verkligheten..haha jaja som sagt så älskar jag ändå färgen, och jag behöver lite färg i min garderob så varför inte gå all in med en gång?!

Robots with a mission to save lifes, can they save mine?

Åhh har blivit totaaaaalgalen i Transformers!! Jäklar vilka bra filmer!! Började se på ettan i helgen av en slump och tänkte först bara neeej inte den här skitfilmen. Men sen gav jag den en chans och jissus va fel jag hade, bästa filmen på länge. Så såg på tvåan i måndags och den var lika bra den, funderar på att sätta på trean idag. Min favorit i filmen är Bumblebee, jäklar va söt han är (haha om nu en robot kan va söt och det tycker jag!)
Sen skadar det ju inte att Shia Labeouf, en av mina absoluta favoritskådisar, har huvudrollen i filmerna.  
haha så jäkla söt!!

What to do when your world falls apart

Nehe hade sett fram emot träning ikväll,men ingen annan här utifrån som orkade dit tydligen och jag kände inte för att åka dit själv..hade egentligen vart skönt att komma hemifrån, tråkigt menmen.. aja får bli lite träning hemma själv istället, inte lika roligt som det hade vart att träffa laget men det duger.

When do you know that you have hit rock bottom ?

Hallojhalloj, känner mig nästan lite duktig med uppdateringen..annars brukar det bli knappt en gång i månaden...haha. Händer ändå inte så mycket i mitt liv just nu, har i princip inte tid för så mycket annat än skolan, vi har en jäkla massa plugg just nu, men det sköna är att allt plugg som vi har kvar i skolan är just det vi håller på med nu, det är inget nytt som ska börjas med i kurserna. Så efter man är klar med alla jäkla arbeten så är det slut!! 25 dagar tills betygen sätts, 30 dagar till balen, 35 dagar till studenten och cirka tre och en halv månad kvar tills jag flyttar till London! UNDERBART! Ska bli så skönt att komma bort från allt på denna ö. Missförstå mig inte, självklart kommer jag sakna mycket och jag älskar denna ö, men jag behöver ett break från lilla gotland och allt som kommer med den, och jag misstänker att jag kommer att uppskatta allt och alla mer efter jag kommer tillbaka från mitt äventyr.
För övrigt så känner jag att jag börjar tröttna på falska människor och falska vänner. Varför man ens står ut kan man undra ibland, men jag tror att det mest är rädslan för att stå ensam kvar. Men det vet jag att jag inte kommer att göra för jag har även underbara, fantastiska vänner som finns där för mig i alla lägen. De vännerna är guld värda! 


Bläääääääääääääää


RSS 2.0