WOLVERINE

Nu är jag åter inne på mitt boende i stan, efter en lugn och skön helg, kom in med bussen ungefär klockan kvart över sex tror jag, då drog jag till affärn och köpte macka och lite frukt, en citron och en back kiwi, så  nu kommer jag väl sitta och göra lite fina miner när jag äter citronen, haha. ;)

 Under bussresan så såg jag på filmen wolverine, jag trodde inte att den skulle vara bra, men där hade jag helt fel, för den var faktiskt riktigt bra, rekomenderar den för de som tycker om typ action-filmer. :)

Imorrn så blir det iallafall lite sovmorgon, jag börlar klockan halv tio som vanligt på måndagar, och sen har jag typ tre timmar hål sen svenska och sedan slutar jag klockan tjugo över två, ganska slapp och skön dag. :)

men nu ska jag borsta tänderna och sen försöka sova, så sov så gott alla, pusspuss Desirée. :)



SÖNDAG

Sov till kloackan elva idag också, så sova har väl nätan vart det enda jag gjort denna helgen, haha men det är skönt att få vila upp sig lite. :)

Nu ska jag nog snart gå och duscha och sen packa, tror jag tar bussen in till stan antingen 17.00 eller 19.00, ska försöka hinna med den 17.00. :)

// kram Desirée


Whats love got to do with it

Sitter i soffan och ser den hemska men otroligt bra filmen "Whats love got to do with it", som går på femman just nu.  Den handlar om Tina Turners liv, om hennes otroliga sångröst, och hennes hemska idiotiska man Ike.

bild från google.

Efter denna filmen så blir det nog upp till min kära säng å se någon anna film, så detta blir en riktig filmkväll, haha men jag gillar film. :)

kram Desirée


Gullig reklam




Denna alvedon-reklamen måste vara den gulligasre reklamen nånsin.


Kram Desirée


LAX

Ikväll så blev det lax till middag, riktigt gott var det, alla som känner mig väl vet att jag älskar alla sorters fisk, särskilt lax, och att det är nyttigt är jo ännu bättre, som efterrätt så blir det Ben & Jerrys. :D


ris, lax, holllandaisås och minimajs. :D

haha mupp-bild. x)


SKRILLOR

vaknade klockan elva idag, lite sent kanske men med tanke på att jag bara sov typ tre-fyra timmar igår så var det väldigt väl behövligt. :)

nu sitter jag och ser på mr bean, haha men funderar på att gå ut till våran stora damm och kolla om det är någon is där så man kanske kan skrilla lite, MAN FÅR VÄL UTNUTTJA DENNA EVIGA KYLA. :D

Sen får jag nog ta å plugga lite så jag får det gjort, hmm inte kul men sånt är livet...


allt som finns i sikte är bara snö, snö, snö och mera snö!!


SEMLOR

Idag när jag satt med angelica i bibblan i skolan så blev jag så sjukt sugen på semlor, så jag ringde till pappa å frågade om vi kunde ha det som fredagsgott, och det sa han att vi kunde, så det är jag som har vart duktig å fixat dom, haha, gott är det iallafall, och är det inte semmeldagen ( stavas?) snart?? eller har den redan vart?? jag har absolut ingen koll alls, men eftersom dom säljer semlor i skolcafeterian så jag antar att det har vart eller är det snart, men som sagt virriga desirée har ingen koll. x)   har jag ens stavat semlor rätt det kanske stavas med ä-sämlor, haha okej nej det såg fel ut. x)


neeeeeeej vänta desirée du har glömt vaniljsockret..

sådär ja nu är det bara å hugga in. ;D

haha nu sitter nog alla och blir lite sugna på semlor. ;)

krampuss..:)

PLUGG

hemma efter en lång dag med bara massa arbete om slaveriet i usa, det ska vara klart nästa vecka och jag har massor kvar att göra så jag får kämpa på med det i helgen, har inte några matcher i helgen iallafall, så har nog tid för att plugga för en gångs skull. ;)

gårdagen var faktiskt riktigt kul, förfesten var väl sådär, och när vi kom ner till gutekällarn så var det typ ganska dött först, men vid elva halv tolv så var det drag så in i, dansgolvet på övre våningen var så fullt att man knappt kom fram, haha så det blev riktigt kul, och mycket trevligt folk. :D

här kommer lite bilder ifrån kvällen.


det kommer förmodligen upp fler bilder senare ikväll. ;)

puss, kram, kyss, hångel. ;)

VI I FEMMAN

fick för nån halvtImme sen veta att min systers klass var i radion och tävlade i vi i femman, och nu för några minuter sen fick jag veta att dom vann, så dom kommer typ på radion nästa torsdag igen. :D grattis havdhem. :D


min söta lillsyrra Jasmine. :)


FEST

Har nu vart på stan inhandlade en ny foundation (stavas?) och sen köpte jag mozzarella och tomatsås som jag åt med pasta, kan verkligen rekomendera det, supergott, nu ska jag iallafall göra mig iordning lite och sedan cykla ner till busstationen och möta angelica, därifrån går vi direkt till sara och fixar oss lite mer, sen beger vi oss till en annan angelica på förfest, och sedan ner på gutekällarna på sävefest å partajja. ;D


Jag och angelica på nyår. ;D
skolan skulle ha vart grymt tråkig om du inte gick i min klass guubbzzzan, du är bäst. ;) älska dii, pusspåre. <33

fireflies owl city

fireflies owl city


sitter och lyssnar på denna underbara låt, sjukt bra låt. :)

ska nog snart ge mig iväg ut i snöovädret och gå till affärn, men fasar lite för att gå ut, det är jo såå kallt. :S


haha såhär snygg är jag när jag ska ut i stormen,( haha bjuder på bilden) x)

// kramkram Desirée


PLOGBILAR??

Fyyfaaan säger jag bara var fan är alla plogbilar, det är näst intill omöjligt att ta sig fram med cykel, vissa vägar är plogade men det är sjukt många som inte är det, jag är bara så sjukt trött på snön och jag tror alla håller med mig, man ser ut som ett helvete så fort man går ut bara för att det typ är världens storm, och skorna blir blöta, kanske dags att börja använda vinterskorna??


det kanske inte är så somrigt ute, men jag ser iallafall sommrig ut..haha. ;D

// kram

SOVA

ajfan jag som tänkte sova vid nio, oooppsss, aja ska låte en film rulla på datan nu och sedan försöka sova.

pusspåre


haha jag på fidepuben i somras, saknar sommaren 2009 som fan den var bäst, men hoppas att sommarn 2010 blir ännu bättre. ;D ( bilden är tagen av angelicas farbror mange ) x)

pusspåre // Desirée


FRILUFTSDAG

Jag vet att jag inte har någon design ännu, så denna blogg är skitful just nu, men jag är inte direkt ett snilla på att fixa sånt, så jag får försöka lära mig, eller ta hjälp av nån annan, men det får bli en annan dag.

Idag i skolan så har vi först haft livräddning jag angelica och några andra från skolan hade det eftersom vi missade det förra gången, det var faktiskt riktigt kul. :D efter det så var det direkt tillbaks till skolan äta och sedan ge sig iväg till svaide på friluftsdag, man fick välja mellan skridskor eller längdskidor, jag åkte skidor, jag och angelica åkte det kortaste spåret som var 2,5 kilometer......efter femhundra meter var både jag och angelica helt slut, angelica vände, men jag gav dock inte upp så klarade mig runt hela 2500 meter,  var helt slut efter det, haha men det var kul, och jäkla bra träning. :D

Imorrn så blir det förmodligen sävefest, men är inte säker än, men det lutar nog åt det, så jag tycker ALLA ska komma dit. ;)

Nej nu ska jag föna håret och sen gå å sive, men sov så gott alla. puss

snälla snö försvinn.
och snälla blommor blomma upp nu.

BLOGG

Jahapp nu är man tillbaka på en egen blogg efter att ha bloggat med sandra och lovisa, men de verkar ha tröttnat att blogga tillsammans så nu är jag på egen hand igen, men klara mig nog, hellre blogga själv än med nån som inte vill det alls..

aja ska se klart biggest loser nu, skriver mer senare.
puss & kram. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0