Awsome!

Sitter i bilen på väg hem efter att ha sett Eclipse, den var helt awsome (angelica lärde mig hur man stavar awsome) ;) haha tack Angelica. ;) <3

Imorrn blir det som sagt beachen, det blir med brudarna sandra och lovisa, så det blir väl lite solning och badning, denna gång blir det dock med badkläderna på...hahhahah ;)

pusssss


haha syrran. ;)


Eclipse

Helloooo, idag vid tio så hade vi personalmöte i Hamra, vi gick igenom lite olika grejer, och sen så skrev jag på kontrakt och fick reda på lön och lite sånt, efter det åkte jag hem igen eftersom jag är ledig idag, imorrn är jag också ledig så då blir det beachen, gillagillagilla. :D

Snart så blir det att åka in till viiiiiiiiiisby å se Eclipse, gillagillagilla på det också. :D hoppas den är braa, twilight var gryyym, new moon var bara sådär, hoppas på att Eclipse är lika bra som twilight!


översovning

Syrran och jag kör en liten översovning, haha jag sa att hon kunde sova uppe vid mig i mitt rum så att hon kan väcka mig imorrn bitti när jag ska iväg till jobbet. x)

Jobbade idag elva till halv sju, blev inte så mycket pizzabakande, bara 14 stycken tror jag, men det blev dock 69 hamburgare stekta, haha gutekällarn hade personalfest (alla 55 skulle ha hamburgare) så hamra krog var FULLT av bratz både killar och tjejer, nästan alla killarna hade värsta magmusklerna. ;) haha

Imorrn blir det jobb igen och sedan är man ledig i tre dagar. :)

nattiiii nattiii. :)


föna, platta, sova!

Föna håret, platta håret och sen blir det sängen för att vila upp sig till andra arbetsdan imorrn. :)

Sätter nog på en film som jag kan glo lite på innan jag somnar, det blir nog love actually, superbra film. :)


bild från google


BILDER

Tänkte slänga in lite bilder från den fantastiskt roliga tiden på fotbollsskolan. :)

På de första fyra är det jag och Elin tillsammans med alla barnen i grupp 2 som vi var ledare för. :)





Elin och Jennie. :)

Anton, Fabian, Markus, Knut, Isak, John, Noel, Veiner, Fabian och August. :)

Haha jag och Anton får svampar doppade i vatten kastat på oss, jag var något lite blöt efter det. x)

Jag och sööööta August. :)



Glad Midsommar!

Hellluuu, som jag skrev i förra inlägget så har jag till slut fått sommarjobb, vilket jag är sjukt glad för. :D
Jag jobbar nu alltså som pizzabagare på hamra krog, första dagen var idag och vi bakade inte så mycket pizza idag, vi gjorde mest iordning lite och så eftersom det öppnade idag så har inte allt varit riktigt på sin plats, men nu är det finfint. :) jobbar btw med min moster. ;)
då tänker säkert flera: inte konstigt att hon fått jobbet om hennes moster jobbar där!
men hon har ingenting att göra med att jag fick jobb där, jag skickade själv in jobbansökan, provjobbade och träffade chefen, och fick jobbet helt på egen hand!

Trivs iallafall väldigt bra än så länge, jättemysigt ställe och jättetrevlig personal. :)

I övrigt så är det ju midsommar idag så den kommer spenderas med Sandra och Lovisa, blir lite grillning. :)

Glad Midsommar alla! :)


Såhär bakar vi våra pizzor. :) ( hittade bilden på google )

SOMMARJOBB

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!! :D :D :D :D :D



Bråkiga!...Tjattriga!.....leenden!

Nu beger jag mig snart till den näst sista dan som ledare på fotbollsskolan, tillbaka till de bråkiga och tjattriga ungarna, som gör att man är heltslut när man kommer hem....men vet ni vad? Det är det värt när man ser deras leenden, ser hur kul de har det, då är det absolut värt det!

Fotbollsskolan

Idag så var det första dagen som ledare på fotbollsskolan, och trots att Elin och jag har fått den bråkigaste gruppen (med enbart killar som går i tvåan och trean) så var det riktigt kul. :)

Imorrn så blir det då fotbollsskolan igen då, och sen kanske match med Gotland Södra på kvällen, men det beror sig på hur det blir med andra saker.

Det här blev ett kort och tråkigt inlägg, men det får ni nöja er med för om jag ska orka att hålla koll på ungarna
(och spela match på kvällen) så måste jag faktiskt gå och lägga mig nu.  

Bjuder på denna bild från skolavslutningen på mig och Ghadir. :)



hektiskt

har varit lite hektiskt de senaste dagarna, fullt upp typ hela tiden så har inte haft tid att blogga nånting tyvärr.:/

Fredag: fest i näs bygdegård, började bra och var roligt (trots att jag inte alls var taggad) men slutade bajsdåligt för att några fulla idiotiska brudar starta bråk utan anledning.
krascha iallafall hos linnea, vaknar klockan sju på morgonen av att linneas pappa rusar in på rummet och börjar rota i några lådor, jag kan inte somna om igen, får sms av sandra som undrar om jag vill med till nisseviken å sola, lämnar linnea vid nio halv tio, kommer hem äter en macka byter om och packar bikinin drar till nisseviken, ligger där till typ två, sen blir det hem duscha fixa till mig, möta Elin åker till stan med henne, vi går på kurs inför fotbollsskolan, klockan 18.00 till 21.00, eftersom vi ska vara ledare, kursen slutar vi åker ner på hamnen tar en glass på glassmagasinet, vi beger oss sen åter hemmåt, är hemma kanske klockan elva, då blev det sova.

Lördag: Vakna klockan halv sju, åkte med pappa ut till burgsvik, till bygget han håller på med, jag målade matboden, taket och väggarna, höll på från 07.00 till 16.00, åkte hem duschade gjorde mig iordning, åt mat och åkte sen till hansavallen med lillsyrran för att se hansa/hoburg mot när spela, hansa vann med 3-1. :D

Fredag/imorrn: upp halv sju åka med pappa ut till jobbet, måla tak och väggar igen, eftersom det inte täcker klokt första gången, åka hem klockan fyra, fixa reklamen, äta, duscha och göra mig iordning, och beger mig sen till min bästaste Lovisa som kommer hem inatt, tjejkväll hos henne. :)

Låter något hektiskt kanske med tanke på att man har sommarlov också, haha men jag gillar att ha saker att göra istället för att bara ligga hemma och dega, och det är alltid kul att träffa mina dunderbra kompisar. :)

kysss



hahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahahah!! hittade denna sjuuukt gamla bild på mig och min bror, vad tusan tänkte jag med den klädseln liksom, fifaan va liten och ful jag har vart! haha

Sommarlov som sagt ;)

Som man kanske såg i mitt tidigare inlägg så har jag nu sommarlov. :D
blev inte så särskilt lång tid i skolan idag, alla från rickard steffen samlades i aulan klockan nio, där fick vi höra ett band spela två låtar, sen sjöng alla i lokalen den blomstertid nu kommer, och sedan så gav sig alla av till sitt eget klassrum där man fick betyg och fika. :)

Ganska sorgligt att det var sista dagen med den klassen, visst det blir nästan samma klass i tvåan, men dom som man kommit närmast försvinner typ till anda klasser. :( menmen, man kommer väl iallafall att se dom i korridorerna, och något i sommar också. :)

aja senare ikväll så blir det att bege sig till öde-näs, haha party där, har ingen aning vilka som ska dit, men det blir väl förhoppningsvis kul. :)
haha har skjuts dit, men ingen skjuts hem, så det blir väl att vandra hem mitt i natten, vet inte ens hur man hittar, och det är typ en ganska bra bit att gå också, men jag klarar det nog. ;)

Här kommer några av bilderna jag tog idag



Harald & Olof :)

Hahahhah älskar denna bilden på Sara! ;)

klassen!

hahhahahhaha min galna mattelärare Rickard. x)

Jag och Angelica :)

Annici utanför vår älskade skola ;)

Jag och Felicia :)



SOMMARLOV!

SOMMARLOV!

Fri som en fågel!

Jaaa imorrn så blir man äntligen fri i några veckor framöver!
Skolavslutning imorrn alltså. :D Alla ettor och tvåor ska typ samlas i aulan klockan nio och efter det så ska varje klass samlas i sitt klassrum, där får vi betyg och sen är vi fria ända fram till den 24 augusti klockan 13.45! :)

Suuuperskönt, då ska det soooovas i massor, sooovas och mååålas hus, är det jag kommer sysselsätta mig med i sommar, och såklart lite fest och sånt också såklart. ;)


klänningen ska jag ha imorrn, vet inte riktigt om jag ska ha jeansjackan till, men blir förmodligen det. :)



Lovestoned - Rising Girl


Fan denna låten har fastnat på min hjärna, kan inte sluta lyssna på den, grymt bra låt tycker jag! 


Converse All Star


ÄLSKA CONVERSE! <3


kameran lagad!

ÄÄÄÄNtligen är kameran lagad igen, tog inte alls lång tid, två veckor kanske, var ju som sagt å hämtade den idag. :)



Musse var modell för mig, riktigt duktig var han, förutom att han hela tiden skulle gosa med kameran. ;)


stämma kollektivtrafiken?

Fan att man skulle missa bussen då, men bussen skulle komma kvart över nio och jag gick upp kvart över nio så den måste ha kommit alldeles för tidigt, ska fan stämma kollektivtrafiken på gotland!
aja blir att ta en buss 11.35 istället, ska hämta min kamera som vart på lagning för andra gången på typ en månad, och inte var det mitt fel att den gick sönder den här gången, dom som lagade den hade satt ihop den fel så den blev helt kucko, jag kanske ska ta å stämma dom också kanske??

Hahah nää men inte fan tänker jag betala nån självrisk iallafall, visst det är bara hundra kronor, men var det inte mitt fel så borde jag ju inte behöva betala nåt heller!

kysss


Finn ett fel i bokhyllan!
nämen är det inte våran dundersöta katt Sakira som gömmer sig längst ner! ;)

lika vacker som en sommaräng

Hahahahahhahahah hitta denna lappen när jag rensade ur mitt skrivblock från skolan, Lovisa skrev den när hon var med mig i skolan en gång i höstas tror jag att det var. ;)


hahahhahahahahhah ( man kanske inte fattar vad som är kul eftersom jag strukit över saker, men jag och lovisa vet iallafall att det är kul ) x)


.


Match

Fan är inte trött, men ska spela match imorrn så måste försöka sova nu, så jag är pigg imorrn.

Nattinatti

 
 

bilder från facebook
GOTLAND SÖDRA :)


vill ha sommar


Vill verkligen att sommarn ska komma igång ordentligt nu..



Innan sista fide sommarn 2009 ( dessa två bilder är från lovisas facebook )


Pumpbolaget - Lovisa, Sandra och Jag. <3



fotboll & agility

FAAAAAAAAAANNNNN!!!!!!  blir deprimerad av detta väder, vart fan är solen???

Har just kommit hem efter att först ha vart i klinte med Sandra å kollat fotboll, och sen var jag med när Sandra och Fannie tränade hundarna, jag fick också pröva att springa med Micco genom några hinder, haha det var faktiskt riktigt roligt, jag förstår verkligen varför dom håller på med agility, superkul. :)


Hittade bilden på google, väldigt väldigt gammal bild på Sandra, men jag tyckte den var gullig. ;)


vet inte vad jag ska ha för rubrik!

Är hemmmmma, i skolan så blev det betygsamtal och utvärdering i historia och samhällskunskap, och se klart engelskafilm, vi drog ihop/satte ihop lektionerna så vi slöt redan halv tio, nu är det helg, på måndag har vi nada lektioner och på tisdag slutar vi! Kan det bli bättre?...jo om det var lite sol också!!!!!!

menmen nu blir det snart upp till hemse å fika och sola med Sandra "underbaraste" Sjöberg, trevligt, trevligt. :)

och kalasfirandet inför min födelsedag är klappat och klart. :D haha fast fyller inte år fören om 46 dagar och kommer inte ha "kalaset" fören om 49 dagar, men lika bra att vara ute i god tid så att ingen är upptagen då, haha det kommer iallafall bli toppen. :D






stora jävla pattar!

Jasmine: Både kissie och Foki ska vara med på fångarna på fortet.

Jag: Ja, men kissie är dum i huvudet..

Jasmine: Ja men det ska bli kul å se hur det går med hennes stora jävla pattar. 


HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHHAHA, skön syster man har då! x)


kan man ens bli mer fejk och bitchig än henne??.....inte troligt....
Efter jag såg när hon var med på bella & tyra show så har jag förstått hur jäävla dum i huvudet hon verkligen är..ingen som helst respekt för andra!
( bilder från google )



i skolan

Jag kom in till stan halv tio idag kom till skolan typ kvart i tio, Rickard min lärare sitter där, han säger: Hej du är godkänd, hej då!
hmm värt att åka in tidigt till stan för det? Nu har jag ingen lektion förens kvart över ett, så det blev ett långt hål, menmen, det är svenska vi ska ha nästa lektion, fast då ska vi istället ha engelska så vi ska göra våra engelska-redovisningar, efter det så har jag bara NO-redovisning imorrn, och sen har vi inga mer jäkla läxor innan sommarlovet. :D vi slutar alltså den femtonde, typ långt efter att alla andra skolor slutat. :( fast äsch bryr mig faktiskt inte särskilt mycket, jag överlever nog. ;)

Nej nu får jag ta å kolla lite på vad jag ska redovisa på no:n imorrn!

puzz Desirée


Grattis farmor <3

Sveriges nationaldag idag, så grattis sverige eller nåt. ;)
Det är även min farmors årsdag så grattis till henne också. :) <3

Vi var iallafall å firade henne nånstans ute i ödemarken, haha typ nån strand eller nåt, det var lite släkt där, bland annat våra sjukt söta kusiner Matilda, Malin och Dennis, Dennis är bara fem månader gammal, sååå söt, han bara hoppade å hoppade när jag höll han, en riktigt glad sork. :D sööööjtar. :) <3


Matilda ( bilden tagen för några dagar sen, när vi fira Jasmine och Ingela, kusiners mamma)

Malin ( bilden tagen för några dagar sen, när vi fira Jasmine och Ingela, kusiners mamma)


på dom sista tre är det Dennis, och jag på två av dom också, dom är tagna på kalaset idag. :)



puzz Desirée




RSS 2.0