En dag kvar sen påsklov

Jaaaa rubriken säger väl allt. ;) bara imorrn kvar i skolan innan påsklovet, vilket är sjuuuukt skönt, men det värsta med morgondagen är att vi har matteprov på morgonen. ;'( haha men jag får ta å vara positiv för det är jo dock påsklov efter man uthärdat en dag till i skolan, dååå kan man sooooova, sen ska jag vara i hemsehallen typ hela onsdagen för att sitta i seketariatet, stå i kiosken och möjligtvis vara domare för påskcupen dåra, brukar inte vara domare men det är bara ettor och tvåor så det ska nog gå bra. ;D tror nog det kan bli lite smått kul, förhoppningsvis iallafall. :) roligare än att bara sitta hemma å dega. ;)
en till tråkig sak med morgondagen är att min kackerlacka angelica inte ska vara i skolan imorrn eftersom hon ska till götet.....haha men ska försöka klara mig, men jälvklart kommer jag sakna min kackerlacka. ;) <3

måste även försöka träffa saaaaandra sjöööberg på påsklovet, så hoppas hon är på å hitta på nåt. :)


muuuuummmmmsss med påskägg, fast blir dock inget godis i mitt påskägg, eftersom jag slöt äta godis och chips för tre år sen om två månader och tre dagar. :D men det blir väl naturgidis eller nåt sånt. :)

<3

kram och god natt // Desirée

FÖRBANNAD

trött på att alla snackar om att lägga stoltheten åt sidan, men ni fattar inte hur det är fören ni själva är i samma jävla situation, att vänner håller på så ibland..visst det händer väl ibland, typ för mesiga för att fatta annat, men när det även kommer från släkthållet det är jo bara för jävla förjävligt, och dras nån i min familj in i något sånt då blir jag bara för jävla förbannad, hemskt moget att skriva det på facebook också, menmen är man omogen så är man, inget annat att göra åt, jag menar kom och säg det till mig eller till min familj eller vad det nu gäller istället för att som sagt vara så omogen å skriva det på fejjan... ;/


.

http://finest.se/djbabyj

AVATAR

Förut idag när jag satt ute i solen och stekte så kom sandra med bussen så såg hon mig så hon kom cyklande och satt sig vid mig ett tag, vilket var mycket trevligt, det blev lite tjejsnack och skvaller, hihi. :D

Nu så ska jag nog se film, brodern min hade laddat hem Avatar och jag har velat se den hur länge som helst, så när min broder sa att han hade den så ströp jag nästan han och sa/skrek GE MIG DEN!.....haha. ;)



Jag & sööötaste Sandra. <3



Fruktsallad blev det som fredagsgott. :D

kramkram Desirée


SUMMARN KUMMAR ME SOL...

Jag vet att jag inte är den mest aktiva bloggaren, men har inte alltid lust att blogga så då känns det bara så påtvingat att göra det ändå.
nu har det även vart en jääkla massa plugg, men det börjar lugna ner sig, plus att det är påsklov nästa vecka, vilket ska bli sjuuukt skönt, jag behöver verkligen lite ledigt från allt plugg.
imorse när jag vaknade och åkte iväg till skolan så var det väl inte något toppenväder, det var lite småkallt och lite blåsigt, men kom iallafall till skolan och det var filmfestival på säve idag så det blev å se tjenare kungen med en jäkla massa folk från hela skolan, iallafall när den var slut och vi gick ut så fick sig nog alla en liten chock......det var vaaarmt ute, det känns nästan som sommar, är nu hemma och sitter utanför dörren och bara har det skönt i solen, riktigt skönt, äntligen är sommaren här, och inte var det en dag för tidigt. :D

I onsdags så var det shopping som gällde, fick pengar av mamma så det var bara att tacka och ta emot, jag handlade ett par solglasögon från bikbok och en kort skinnjacka från JC.
och i torsdags alltså igår så sågs det på bio med Angelica, vi såg Alice i underlandet, den var faktiskt riktigt bra, och johnny depp är alltid lika söt. ;) men jag varnar er, det är inte direkt den alice i underlandet som man är van vid, haha, men som sagt den var bra och absolut värd att se.





kramkram Desirée

en riktig lantis



haha älskar den här havrefrasreklamen, nästan så man blir lite sugen på att bli en riktig jäkla lantis när man blir stor..haha x)


kramkram från lantisen nr 1. ;)




länge sen sist

ojoj det var ett bra tag sen jag skrev här, men har inte vart på skrivhumör, men ska försöka bättra mig. :)
orkar inte lägga upp bilder nu, men ska iallafall snart lägga upp lite bilder på vad jag gjort sen jag skrev sist, är väl inte direkt nåt jätteintressant men iallafall. typ sävefest och krulliscup. :)

nu sitter jag iallafall på golvet i mitt rum, haha håller på och städar men kände att jag ville slänga in ett inlägg så tog en liten paus.
Det dunkas Michael Buble-feeling good samtidigt som städningen pågår, aaasskön låt, älskar den. :D



LOVE IT

pusspuss Desirée




RSS 2.0