Bra dag

Denna dag var en bra dag. Man blir så glad när man ligger och tänker på sin dag och inser vilken bra dag det var. Fler sådana här dagar tack :)
Angående bilden sakna Matilda och mina andra finisar <3 Jissus hur ska detta gå när jag flyttar till London..kommer ju sakna ihjäl mig efter mina fina små pluttkusiner!!

Beslutsångest

Hittade denna klänning på Nelly och började fundera på att kanske ha den som studentklänning, men kan iiiiinte bestämma mig. Sist jag hittade en klänning som jag ville ha på studenten så kunde jag inte heller bestämma mig och sen föesvann den!!!! Jag var lite smått förstörd!!! Så måste skynda mig att bestämma mig denna gång!!

Till pysslingen


Tänkte tillägna detta inlägg till Linnea eller som hon kallas..Pysslingen. Anledningen till att hon tillägnas detta inlägg är för att hon är så otroligt knäpp, konstig, jobbig, irriterande...men mest av allt...bara bäst och underbarast!! En otroligt snäll och omtänksam människa. Jag tackar Roger tusen gånger om för att han övertalade henne att fortsätta med innebandyn för annars hade vi förmodligen aldrig blivit så bra kompisar som vi nu är. Tycker om dig kompis! <3
(snodde bilden från henne, hoppas det var OK)

Överlycklig

En ganska glad tjej som sitter och skriver detta..nämnde i det förra inlägget något lite om London, men det var inget som var helt bestämt så ville inte riktigt säga för mycket, men igår blev det helt bestämt. Jag åker till London och jobbar som au pair i augusti för världens underbaraste familj! Har ju dock inte träffat familjen i verkligheten, men har pratat med mamman på skype och pappan på telefon plus att det är en kompis till mig som är i den familjen som au pair just nu, och de verkar bara hur underbara som helst. Iallafall så ringde pappan, som heter Jonas, igår och sa att de jättegärna ville att jag skulle komma till dom efter sommaren. Det känns helt sjukt bra så nu längtar jag väldigt mycket :) De har även sommarstuga här på Gotland så kommer att träffa dom i sommar så att jag får lära känna dom lite innan jag kommer till dom i London :)
LONDON HERE I COME!



RSS 2.0