Virus



Uschuschusch all skit på bilden ovanför är det jag tar nu,
Nässpray
Strepsil halstabletter
10ml hostmedicin
1 ipren
1 alvedon
och det viktigaste 1 kåvepenil (pencillin)
Tar allt detta var sjätte timma, förutom kåvepenilen som jag bara tar morgon och kväll.
 
haha syrran blev riktigt sjuk och då blev jag smittad och blev riktigt sjuk också, de var nå virus iallafall, orkar inte förklara allt. Hur som helst så är vi på bättringsvägen. :)

aj men vafan nu ringde mamma och sa att brorsan också blivit sjuk, förmodligen samma som oss, för han kunde knappt gå. :(
de va då ett jävla envist virus vi fått som ger sig på den ena efter den andra.


fullt upp




Ajajaj inte varit väldigt aktiv på sistonde nej, men blev så när jag började skolan igen. Har helt enkelt inte tid, för när jag inte är i skolan så har jag ofta läxor plus att jag har börjat med innebandyn igen efter en månads uppehåll.
och på tal om innebandy så ska jag till doktorn om en vecka för att kolla andningen, har ju som sagt problem med det, så får se om det är astma eller inte.
Aja nu har jag tyvärr inte mer tid att skriva mer, ska käka sen iväg kanske på innebandy. :)

hare braaa! kysss


<3


Första bilden är på mig och angelica från senaste skolavslutningen, och den andra är också på mig och Angelica från valborg förra året tror jag. :)

En av få anledningar till att det faktiskt är kul att gå till skolan. Haha kan skratta så jag dör med denna människa! <3



Första skoldan



Jaha du har den första skoldagen tagit slut.. eller ja jag har vart i skolan idag men var inte på några lektioner, för först skulle vi ha IV (individuellt val) men när jag och angelica kommit till skolan och  kollade schemat så hade vi inte IV fören nästa vecka.. FAAAAN! så då hade vi inte lektion fören klockan ett och det var bara två korta, så vi tog bussen hem tiv tio över elva, riktigt onödig skoldag! Aja det var riktigt roligt att få skratta med Angelica igen. :)


Gerard Butler


(bild från google)


Har förresten haft en riktig Gerard Butler helg.
Började med att se "The bounty hunter", och sen såg jag "The ugly truth" och sist men inte minst så såg jag " P.S. I love you", tårarna forsar varje gång jag ser P.S. I love you, fiiin film!
Gerard in my <3 haha, men han är grym..och het!


43-3


min skola

Var och såg på match idag Hansa mot vallstena.. Hansa vann med 43-3, haha inte superrolig match att se på direkt..
och mitt under matchen så ringde min darling Angelica som jag inte pratat med klokt på hela lovet, så det var trevlans. Hon satt i bilen på väg hem från Norge där hon har vart och åkt skidor.
Sen sa jag till henne att hon inte skulle bli förvånad om jag försov mig till första skoldan imorrn, men det vägrade hon låta hända så hon ringer och väcker mig imorrn, haha min gulllliga vän. :)'




klart



Fruktsallad klart! :) haha dock är bilden från förra gången vi gjorde fruktsallad, men har precis samma saker i så . :)



fiiixa

Nu blir det att fixa fruktsallad. :)

(haha kortaste inlägget på länge)


plugg



La colazione è alla mattina
Un filma famaso
Mi piace la trattoria
Solo
Pranziamo...

hmmmm orkar inte plugga in mer, jag tror fan att min hjärna är så full den kan bli, jag får inte in mer information, så jag får väl lägga av med skolan.. haha fast det ska nog gå, bara ett och ett halvt år kvar till studenten ju. :)

Efter studenten så blir det förmodligen att dra till USA som au pair, det har jag velat jääättelänge men har aldrig riktigt vart säker, men nu är jag 99.99% säker på att det är det jag vill, skulle va rätt skönt att bara komma bort från allt här på ön, bort från allt man haft runt sig i nu sjutton och ett halvt år.. visst jag kommer förmodligen ha en jäkla hemlängtan i början, men fasiken va kul det skulle vara. Men som sagt ännu ett och ett halvt år kvar på mig att fundera. :)


soffpotatis


bild från i höstas, har inget med texten att göra

haha jag känner mig som en riktig soffpotatis eller nåt, flera dagar i sträck nu så har jag bara slappat, sett på film och pluggat lite grann, fast i och för sig har jag tränat rätt mycket också, men ändå..:S fast det är skönt att vila upp sig, skolan börjar på måndag så..
jaja, sitter iallafall och ser filmen "miracle" som går på fyran nu, ännu en av mina favoritfilmer. :) haha ja jag har många favoritfilmer..


Ny header..igen



Ny header igen.. hmm nu får jag ta och bestämma mig..

Musse och Sakira


Tjockis-Musse ligger trött på en filt och sover, och något mindre men något fluffigare Sakira ligger trött på mattan å sover..Sakira ser ut som ett litet svart lejon så fluffig som hon är!

hihi mina söööta katter. :))


Fredagsgott



Kvällens fredagsgott fick bli morötter och dipp. :) mummsigt!
Har ganska dålig fantasi för vad man kan ha för fredagsgott, eftersom jag äter varken godis eller chips så brukar det nästan alltid bli antingen morötter med dipp eller fruktsallad. hmm får söka på google eller nåt, google löser allt..;)


Weise



hahahahah fan va skön Andreas Weise är! Alla som ser på lets dance ikväll förstår varför!
Bara för det så bjuder jag på denna bilden på Weise, mig och Linnea. :)


Lets Dance



Sitter och glor på lets dance(som jag nästan glömt att det var), och hmm juryn verkar lite hård tycker jag.. fast i och för sig så har de första inte direkt vart så jättebra heller såatt..
Jag hejar iallafall på Alexander Rybak bara för att han är urgullig.. haha men som jag sa till syrran man kanske ska kolla på vem som dansar bäst innan man börjar hela på nån.. haha. ;)


biceps


haha försöker träna upp mina biceps, är så jävla svag i just den muskeln, så jag går med hantlarna här hemma 24/7..
haha okej inte 24/7 men väldigt mycket iallafall. :)



Filmer




hmm när brorsan kom hem för några dar sen så tog han med sig en extern hårddisk fulld med 220 gb värt av filmer.. haha inte bra med tanke på att jag älskar film, har redan sätt 4 av dom tror jag, men jag har ännu måååånga kvar att se. :)


smile



I´m just putting on a smile  and pretend it´s nothing


Ingenting


(bilden har inget med texten att göra)

Förlåt för dålig uppdatering idag, men det jag gjort idag är bara..hmm ingenting, förutom att jag tränat lite.
Vi var och hämtade syrran vid båten i nättras, så nu är hon tillbaka hemma. Så vi kom iallafall hem rätt sent så vaknade inte fören vid halv ett idag... fan jag som skulle börja ställa tillbaka dygnet.. jaja imorrn då ska jag upp senast tio!

lika som bär



Ingen annan kanske tycker det, men jag tycker att Claire från top model 10(bilden till vänster) och Julia Stiles (bilden till höger) är sjukt lika. :O




snösnösnösnö




Är det inte dags för snön att försvinna nu, jag börjat faktiskt tröttna.. nu har det vart jul så då kan snön försvinna, jag vill bara använda mina converse igen men det går fasiken inte nu för då fryser man fötterna av sig, naj jag vill faktiskt ha vår nu!


Remember the titans



Sitter och ser "Remember the titans", sjukt bra och fin film! Helt klart en av mina favoritfilmer!




kläder



Här är det som kom på posten idag, koftan på bilden till vänster, och koftan och t-shirten på bilden till höger. :)
Köpte ett superfint linne också, men det kommer jag inte att använda fören i sommar så det har jag redan hängt undan i garderoben.
Allting är från nelly.com och allting var på rea så det gick bara på ungefär 300 kronor. :)


fototävling


Jag är med och tävlar med denna bild i en fototävling, tävlingen hittar du här-->http://isabellaaflaki.blogg.se/2011/january/vinterjul-fototavling.html#comment


paket på posten



Sådär ja nu är man ren och fin, har just duschat av mig all svett från träningen, skööönt det. :)
Sen sa mamma att jag hade ett paket på posten, jaaaa det är mina kläder som jag beställt, har gått och tänkt på det vaarje dag. :D så jag får gå upp till affärn  och hämta det nu. :)


Träningsverk


bror och syster på bilden. <3
Denna bilden tog jag också förra veckan. :) och i bakgrunden ser man våran stora damm, eller man ser den inte för all snö men den är iallafall där bakom. :)

Jag säger bara det....träningsverk imorrn.. haha men det är så det ska va, då känner man att man har jobbat hårt. :)
Fick just höra från mor min att jasmines jag, hansa/hoburg som laget heter, spelade första matchen uppe i stockholm oavgjort 1-1, ganska bra tycker jag. :)




astma?

Åhh hjälp, var ute och sprang och så fick jag svårt att andas, vilket inte är något ovanligt för det får jag typ alltid när jag tränar, men nu var det värre än vanligt, så när jag kom hem igen så var jag helt utmattad och halsen gjorde ont och kunde fortfarande inte andas klokt.. kanske dags att åka till doktorn och kolla om jag har astma..

Springtur

nu blir det springtur, och sen blir det lite jobb med hantlarna. :) Sjukt uppfriskande att träna. :)





In the land of women



Till slut har jag kommit i säng, men har just satt på en film det är den på bilden här ovanför. Den söte Adam Brody och den grymma kristen stewart är med i filmen så då kan den ju inte vara annat än bra. Jajaja nu ska jag fortsätta glo på filmen. :)
Sov så gott alla som inte redan sover!

header



Sådär, efter att ha bytit header ungefär tusen gånger så är jag till slut nöjd.. eller kanske inte helt nöjd ännu, men det blir bra för stunden. :)

klockan är 02:48 när jag skriver detta, så borde redan sova... men nej jag har vänt helt på dygnet, och med tanke på att jag börjar skolan om mindre än en vecka så borde jag försöka vända tillbaka nu.. men njaaa inte ikväll, tänkte ännu gå in och lägga mig i sängen och kika på lite film innan jag sover. :)

men god natt till er som redan sover! kram


design


(bilden har inget med texten att göra)

Sådär ja nu har jag fixat designen på bloggen lite, dock har jag typ aldrig gjort det förut, så det blev en väldigt enkel design, inte så komplicerad. Men skönt att ha lite annorlunda nu iallafall. :)


VATTEN



Fick lite insperation från den duktiga tjejen härifrån -->http://fotonavemma.blogg.se/

Fruktsallad



Fick bli massor frukt istället för bara en liten fjuttig apelsin. :) blev lite sugen på fruktsallad så då tänkte jag att jag överraskar mamma med det när hon kommer hem ifrån jobbet ikväll. :)
mummsigt ska det bli!


Affärn




Ska nog gå upp till affärn nu, eller vad säger jag, jag ska inte nog gå till affärn, jag ska gå till affärn, ska hämta posten, och sen ska jag handla nån god frukt att äta. Tar med mig kameran så jag kan fota lite på väg dit. :)


Heja

Jaha nu är syrran på väg in till Visby för att ta båten till nynäs med killarna i hennes ena innebandylag, det ska på någon cup tror jag, i Stockholm. Så det är Jasmine, två mammror och massa killar, haha det blir roligt det. ;)
Så nu får alla hålla tummarna för dom, skulle ju vara skitkul om det gick bra för ett litet lag från sudret från Gotland. :)
Hejahejahejaheja


Syrran. :) jag tog bilden förra veckan. :)


I give up

Om jag inte kan lita på dom som jag trodde var mina bästa vänner, de som jag berättar allt för, de som jag litar på mer än nån annan, de som vet allt om mig, de som jag älskar mer än allt annat här på jorden.. vem kan jag då lita på..?
Jag orkar inte med detta dramat längre, särskilt inte när jag själv inte ens vet vad som pågår. Jag ger upp!


the most easy thing to do.. is to just give up..


TRÖTT

vaknade just.. hmm, jag som hade tänkt vakna vid elva.. har helt vänt på dygnet, men det är ju så skönt att ha lov å bara vila ut sig och få sova hur länge som helst. :)
aja ska nog läsa ett kapitel ur Bingo Rimérs bok "En flickfotografs bekännelser", innan jag drara mig ur sängen.



Grymt bra bok!


206 dagar



Ännu 206 dagar innan man blir arton.. faan vill inte vara någon liten skitunge längre, vill bara vara arton!


Fettokatt!

våran lilla kissemisse Musse är trött ( liten och liten, han väger 6 kilo så liten kan man väl egentligen inte kalla han) haha



Fettokatt.. men sööööt är han iallafall. :)


here we go again

hmm ska jag våga prova mig på att blogga igen, haha ska nog försöka brukar sluta med att jag inte bloggar något mer efter ett inlägg ändå, men vafan jag försöker. ;)

Jag bjuder på lite söta bilder från julafton.  

Bror, farmor, syster och farfar

Syster och våran julgran

farfar

Jag och kusin Matilda

Kusin Dennis

Kusin Malin

Bror

återigen jag och kusin Matilda

hihi jag har världens sötaste kusiner. :)



RSS 2.0