skicka

Du är bara ett litet knapptryck från att skicka, så tryck bara, tryck, tryck, SKICKA NU!

Grattis syster <3

Grattis min söta lilla lillasyster Jasmine som nu är hela tolv år. :) <3




puzz Desirée


Talang till tusen


Theresa Andersson, riktigt grym är hon, och ganska så coolt att hon spelar alla instrument själv, live och allt, har sett henne live förrförra sommaren tror jag det var, och det är riktigt coolt när hon sköter precis allt själv, ingen hjälp från någon annan, sången, instrumenten och allt själv, man fattar inte hur coolt det är fören man själv ser henne göra det live. :)


kändis

Jaaaa äntligen helg. :D

Efter jag och angelica slutat idag så gick vi till öster för att jag skulle handla present till min syster, tänkte köpa kläder till henne, så det första stället vi går in på blir HM, och vem ser då jag och angelica stå där inne på HM, haha Anna Sahlin, lite coolt tycker jag. x) men man kan ju undra vad hon gör på gotland, men rett kul var det iallafall. ;)
sen ska jag berätta för mamma:
Jag: jag har just sett Anna Sahlin på HM!
Mamma: O, vem är det?............

haha bra där mamma.. ;)

Anna Sahlin
bild från google.

Vila i frid

Exakt fyra år sen morfar dog idag. :'(



Vila i frid morfar.


Inlines

Var ute och åkte inlines med syrran idag, riktigt kul  faktiskt. ;)




puzzz Desirée



springa

Nu blir det snart ut på en springtur, eller joggingtur, eller vad det heter. ;)
Känner mig iallafall sjukt sugen på att springa en bit, och känner att jag behöver bättra på min kondition också. :)

puzz Desirée



konfirmation

Var på konfirmation igår, min kompis och granne var det som konfirmerade sig, hon var jätteduktig tyckte jag. :)

här kommer lite bilder från konfirmationen.

Fanny <3

Fanny

Emelie & Fanny

Fanny & Henrik, sjuukt sööta.




puzzz Desirée






Imponerande


Inte lite duktig nej...sjuukt duktig.


målare

Åhhh typ glad, fick idag förfrågan om jag ville vara ledare på fotbollsskolan i sommar, och det har jag velat rett länge nu så sjäälvklart sa jag jaa. :D
och sen ringde min farbror nyss och undrade om jag ville hjälpa till att måla deras hus i sommar, så jag får lite extre pengar där också, :) och måla är tyyp kul :) och de extra pengarna kan behövas med tanke på att jag inte har nåt sommarjobb..


bild från google.

puzzz Desirée


.


åhh börjar typ gråta när jag ser den här filmen, du är bara för söt Sandra! <3
sandra gjorde alltså den här filmen till mig...hmm...ja för ganska länge sen nu, blir iallafall glad när jag ser den. :)

puzzz Desirée


sola!

Idag så har vi gjort klart reading och listening i nationella prov engelska, vilket var de sista i just engelskan, så nu är det bara matten kvar, skönt de. :)  tror det gick bra, kändes hyfsat iallafall. :)

jag och sara diskuterade det att vi tyckte att vi hade fått riktigt tråkiga ämnen inom engelskan, verkligen riktigt tråkiga, typ om jäkla jeans på reading-delen, hmm...

Imorrn så blir det att sola med underbara sandra efter skolan, eftersom jag är sjuk så blir det förmodligen tyvärr ingen träning för mig imorrn. :( så typiskt att jag ska bli sjuk precis när jag börjat med fotbollen igen. :'( men blir iallafall skönt att sola. :D


bild jag snodde från sandras facebook på mig och henne. :)

puzzzz Desirée



en jobbig djävul




hahhahah det kanske bara är jag som har sjukt dålid humor som tycker att det är är sjuuukt roligt, hahhahaha en jobbig djävul är bäst!


puzzz Desirée



ballar av stål

är just hemkommen från inventering, har såå sjukt ont i huvudet från all räkning, haha måste ha räknat till mint 10000000000000000000000, känns det som. x)

var förresten på min första fotbollsträning på jättelänge i onsdags, det var riktigt kul att spela igen, men även sjukt jobbigt, haha kunde knappt gå när jag vaknade i fredags, men det var det värt för det var iallafall riktigtriktigt kul att spela igen. :)

nu sitter jag och ser ballar av stål, och sen blir det väl sängen eftersom det imorgon återigen är dags för skola...hu jag orkar inte med allt plugg, men det är trots allt bara 44 dagar kvar, så måste stå ut den sista tiden..



haha en jobbig jävel är utan tvekan den bästa!


puzzz Desirée


RSS 2.0