5 år senare



Igår var det fem år sedan min fina morfar tog ifrån oss, tiden går ofantligt fort..Vi saknar dig så otroligt mycket morfar <3




gossip girl

Kom på att jag aldrig sett första säsongen på gossip girl klokt..eller kanske till och med inte alls så har nu börjat se från början, det som är lite roligt är hur mycket snyggare alla blivit i de senare säsongerna, t.ex Chuck han är ju ursnygg i de senare säsongerna, men dock inte så särskilt snygg i den första, samma med Dan och Nate.
Hade dessutom ingen aning att att Blair och Nate haft ett förhållande, hehe sån koll har jag.




Kucko

Kucko höll på å vissla som en galning hur länge som helst, men har till slut slutat och tagit sig en tupplur. Sköööönt lite jobbigt för huvudet att lyssna på hans kacklande, men gulli de är han ju :)


Lilla söjta kucko :))


Sova

hehehe sov till klockan halv ett idag. Gillar egentligen inte att sova så länge, känns bara som att man slösar bort hela dan, men nu har jag haft en så jäkla hektisk vecka i skolan och sådär så det var väl behövligt :)




Nu header

Sådär ja, nu har jag fixat nu header också :) blev iallafall hyfsat nöjd :)




Rolig vecka

Hallojsan, fick en liten pik att jag var dålig på att uppdatera så får ta mig i kragen å göra det :)
Men det har ju inte hänt nåt särskilt roligt, i måndags så cyklade jag ner till nisseviken å bara satt å lyssna på havet, så otroligt skönt tycker jag. Kameran fick också följa med, så passade på att ta lite bilder där också :) Det blev iallafall 16 km fram och tillbaka. I tisdags så cyklade jag också, men då tror jag faktiskt att det till och med blev mer än två mil, tre kanske till och med, motvind HELA vägen, haha hade lite spagetti-ben när jag var hemma igen, men jag gillar när man bara känner sig heelt slut efter ett träningspass :)
Onsdags hände inte mycket, vi redovisade en grej på ekonomin vilket jag tyckte gick bra :)
Och så idag då, idag har vart en tooooppendag, fick reda på att jag får MVG i idrott, hehe gaaanska glad blev jag om man säger så, och sedan på kvällen så vare fotbolls-match som vi vann med 5-0 tror jag :)

Jaa det var typ hela min roliga vecka, och imorrn så är jag ledig, sköntskönt :) Så då blir det förmodligen lite mer uppdatering också :)

Här får ni två bilder från när jag var nere i nisseviken




Puss på er


HELG

Hallojsan, vaknade just sååå underbart skönt med helg å kunna sooova hur länge man vill :))

Ekonomiprovet igår var svååårt, men tror att det gick rätt bra iallafall :) Det var sista provet i ekonomin för detta läsår, sen har va bara en rodovisning sen är vi klaaara med ekonomin :D
Man känner att det börjar närma sig slutet på läsåret, riktigt skönt. Vill bara ha sommarlov och komma igång å jobba. Men det är som sagt inte länge kvar :)


(min arbetsplats)


Plugga

Heeeemma efter en lååång dag, eller egentligen är den inte så lång för det är bara en lektion..men saken är den att den är tre timmar och tjugo minuter lång..haha men är rätt slappt ändå, det var ekonomi och vi skulle plugga inför provet på fredag, och så fick vi lite genomgångar om de kapitlen det ska vara om, så nu känns det faktiskt lite bättre inför provet på fredag :)

Ikväll så blir det pluggapluggaplugga och sedan trääääning i klinte med girlsen :)


(bilden är från förra sommaren)


Tillfällig header

Faaan har ingen bra header, så får fixa en nyyy, men det får va denna hära sålänge iallafall







btw

Kom btw på att jag måste ändra header, denna här ser ju så vintrig och tråkig ut, så kirrar det snart :)


I´m back

Gaaaaaah, blev helt plötsligt jättesugen på att blogga igen, det var ett jäkla bra tag sen sist..
Sist jag bloggade så var jag sjuuuk som ba satan, mådde SKIT ! Men nu är jag pigg å gla, å frisk som en nötkärna :D (nötkärna ? hahahah varför säger man så egentligen???)
hehe, ska iallafall försöka blogga lite bra nu ett tag :) tills jag tröttnar igen..haha


Det har ju till och med hunnit bli vår :)) å jag lyckades fånga en fjäril på bild (ska jag vara ärlig så tycker jag de ser rätt äckliga ut på nära håll..)


RSS 2.0