Whatever you do.. do it for you and not for anybody else

Orkar inte..men min nya filosofi är -är det någonting som får dig att må dåligt i ditt liv så släpp det och fokusera på de bra sakerna i ditt liv istället! Lägg inte din energi på onödigt skit!
Så nu ska jag försöka tänka på allt bra i mitt liv, som till exempel att min fina vän lovisa idag skrev att hon kommer hem till ön över sportlovet, så då kommer man att få träffa den lilla loppan, Jippi!
Sen har vi världens underbaraste vän AnnieP som finns där för mig i alla lägen, oavsett vad! Det måste vara den mest fantastiska människan på denna jord <3
Sen om man blickar framåt så befinner jag mig förhoppningsvis i London inom ett halvår, underbart! Samtidigt som det kommer att vara så sjukt svårt att lämna min lilla ö och allt som kommer med den, vänner, familj osv, så kommer det samtidigt att vara så förbannat skönt att bara komma bort från allt i ett år. Tror jag behöver komma bort från allt, få ett annat perspektiv på allting, komma bort från allt och alla, få sakna alla. Denna upplevelse tror jag kommer ge mig tid att uppskatta vad jag har här hemma, få mig att inse att man inte ska ta allt för givet och framförallt lev för stunden, gör det du vill och lev inte efter någon annans mål och önskningar. Gör det DU vill! Det tänker iaf jag att göra och jag hoppas att ni följer mig i detta.
Lev fullt, lev nu



VINST!

Matchen slöt i vinst med 13-2, vilket såklart känns bra men det var inte en särskilt rolig match att spela. Visst var det roligt att spela (det är det alltid) men så finns det ju de matcherna som är mindre roliga än andra att spela, och detta var en sådan match som var mindre rolig. Domarna dömde, som vanligt.. emot oss.. man kan ju börja undra vad domarna på denna ö har emot oss. Sen att i princip alla domarna på denna ö är totalkassa är ju en annan sak. Jaja nu ska jag inte hålla på att klaga, det gör jag alltför ofta ändå. Vi vann iaf och jag tyckte ändå att vi gjorde en helt okej insats så nu ska jag vara glad :)
Sen var det väl tänkt att jag skulle plugga när jag kom hem.. det har det dock inte blivit mycket av, så det blir som  vanligt att sitta hela kvällen med plugget..
NEEEJ men va tusan nu klagar jag ju igen..haha sa ju att jag gjorde det alltför ofta. Nej hu nu ska jag sluta skriva innan jag fortsätter att klaga ännu mer!

TAGGA!


Tagga match med underbaraste KIK-familjen!
Imorrn 19/2
KIK - Hemse
12:00 i hemsehallen
BE THERE!

The reality are getting closer and closer and I am ready for the big world

DEN ÄR ÄNTLIGEN HÄR!
Haha min fiiinafina mössa kom för ett par dagar sen på posten, och jag är totalt och fullständigt kär i den! Den är verkligen helt perfekt, precis som jag ville ha den, och jag älskar den! Studenter 2012 nu är det snart dags!

Känns som att allt börjar falla på plats, fick igår ett sms ifrån chefen på mitt förra sommarjobb, och hon ville jättegärna att jag skulle fortsätta jobba där nu i sommar också, så sommarjobbet är kirrat vilket känns skitbra för nu slipper jag oroa mig för att bli utan sommarjobb :) Förhoppningsvis så vet jag vart jag tar vägen efter sommaren också, inget som är helt hundra procent säkert än men det verkar väldigt lovande och jag hoppas för allt i världen att det blir av :) Så nu är det bara att klara sig igenom dessa fyra sista månaderna i skolan och sen är det ut i stora världen som gäller, och vet ni vad ? Det känns riktigt jäkla bra!

RSS 2.0